Serveis d’ACCIÓ: Suport per entrar al sector automoció a Mèxic

Et dediques al sector de l’automoció? Vols conèixer més a fons el mercat mexicà? Tant se val si produeixes peces electròniques, retrovisors o caixes de canvi, formar part del Mexicauto va molt més enllà d’un servei concret, és convertir-te en una part activa de la xarxa d’empreses catalanes del sector de l’automoció i que ja treballen al país nord-americà. Una oportunitat per saber a qui vendre els teus productes o com ampliar la teva presència al país. No et tanquis cap porta i puja al vehicle que farà créixer el teu negoci, suma’t al Mexicauto! Repassa tot el que et aportar:

Una primera trobada amb els nostres consultors experts en internacionalització per explicar-nos els teus plans i dissenyar un full de ruta per començar a fer-los realitat.

Una videoconferència amb la directora de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Mèxic DF, que porta més de 10 anys acompanyant empreses catalanes d’automoció. Prioritat d’accés en les actuacions agrupades que realitza ACCIÓ en el marc del sector de l’automoció a Mèxic.

Estar al dia de tot el que es mou en aquest sector a Mèxic mitjançant comunicacions periòdiques i el contacte directe amb els nostres consultors.

Podràs participar als dos esmorzars de treball anuals per parlar de temes d’interès i intercanviar experiències amb altres empreses catalanes que també operen en aquest sector a Mèxic.

Accés a México Responde: obtindràs resposta als teus dubtes sobre el procés d’entrada i/o consolidació al país.

I a tot plegat, hi pots sumar tots els serveis d’internacionalització habituals d’ACCIÓ. No deixis que t’ho expliquin, apunta’t al Mexicauto!

Si vols rebre més informació emplena el formulari al següent enllaç.

Comments for this post are closed.