Finançament per a l’Empresa

Tant si us plantegeu fer créixer el vostre negoci com si estudieu l'expansió a mercats exteriors cal que tingueu en compte els recursos econòmics amb els que compteu.

En aquesta pàgina us oferim informació bàsica perquè conegueu totes les possibilitats de finançament que teniu al vostre abast.

Assessorament financer

El club Cecot d'Internacionalització us ofereix un assessorament personalitzat sobre les possibilitats de finançament del vostre negoci. A través dels nostres assessors també podreu conèixer les diferents formes de finançament, ja siguin préstecs participatius, fons de capital risc o els business angels, entre d'altres.

Guia de finançament

El programa Catalunya Emprèn us ofereix una guia completa amb recursos i consells per aconseguir capital per la vostra inversió inicial i per les despeses que genera el vostre negoci. La guia de finançament es divideix en quatre blocs: finançament, ajuts i subvencions, concursos i premis, i incentius fiscals.

Ajuts i subvencions

Informació permanentment actualitzada de tots els ajuts i subvencions que podran ser del vostre interès.

També, a través del Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya accedireu a tot el ventall de propostes destinades a fomentar la contractació per part de les empreses, potenciar la innovació i estimular la internacionalització.