14 de febrer – Ets una empresa FoodTech? Com LinkedIn et pot ajudar a trobar el client que busques

Si ets una empresa del sector FoodTech i estàs interessada a aprofundir en la utilització de LinkedIn per a la cerca de nous clients, no et perdis aquesta sessió

L’adopció dels canals digitals per part de la indústria s’ha vist accelerada en els darrers anys. A causa de les limitacions de mobilitat i el tancament de les fires internacionals provocades per la pandèmia, els departaments de compra de les empreses van integrar les eines digitals per continuar fent negocis internacionals. Tot i la tornada a la normalitat, el 41% de les empreses encara aposten pels canals digitals com a una eina pràctica i segura per conèixer nous proveïdors i clients abans d’establir-hi contacte

Aquesta situació es dona especialment en mercats madurs com els Estats Units i França. En aquests dos mercats, LinkedIn s’ha convertit en l’eina més utilitzada per trobar el perfil de contactes comercials que busquem (distribuïdors, clients, socis potencials, etc.) i donar-nos a conèixer.

En aquesta sessió coneixeràs les claus per fer servir LinkedIn a favor teu de la mà d’AMVOS Digital, consultora especialitzada en internacionalització digital.

A més, els directors de les Oficines Exteriors de Miami i París t’explicaran la situació del sector FoodTech als seus mercats, així com les recomanacions per vendre-hi aprofitant els canals digitals.

I finalment, presentarem el nou servei de generació de leads amb LinkedIn per al sector FoodTech.

Comments for this post are closed.