20 de juny – Webinar- Oportunitats de negoci a Tunísia 2022

La Direcció Territorial de Comerç a Catalunya, ICEX España Exportació i Inversions juntament amb l’Oficina Econòmica i Comercial de l’Ambaixada d’Espanya a Tunísia, organitzen una jornada sobre oportunitats que ofereix el mercat de Tunísia a les empreses espanyoles quant a exportació i inversió.

Tunísia és un mercat relativament petit però d’una certa estabilitat respecte a altres països del seu entorn. Amb una superfície de 163.610 km² i una població pròxima als 12 milions d’habitants, el seu PIB ascendia a 41.620 milions de dòlars en 2020 (PIB per càpita: 3.522 dòlars).

Espanya és el quart client a nivell global de Tunísia (5,9% de les exportacions de Tunísia) i el setè proveïdor (4,2% de les seves importacions); sent el nostre país, el novè inversor. Si considerem la nostra actual posició respecte a la d’altres països com França i Itàlia, és evident que existeix gran potencial per a les nostres empreses, i d’aquí l’oportunitat d’organitzar aquest webinar que exposarà amb claredat els sectors d’oportunitat per a les empreses espanyoles, així com les diferents facilitats que s’ofereixen des de l’Administració.

Comments for this post are closed.