ASTP-PROTON Technology Transfer training programme

10 i 11 de novembre del 2015
De 09.00 h a 17.30 h
Inscripcions fins al 6 de novembre – Preu: 450 €

Amb aquest curs adquiriràs competències i capacitats per comercialitzar tecnologia. Es tracta d’una formació de 1r nivell internacional sobre transferència tecnològica a càrrec de la prestigiosa entitat ASTP-PROTON.

El curs està dirigit a professionals dedicats a la transferència de tecnologia o desenvolupament de negocis. L’activitat se centra en les àrees d’avaluació i comercialització de tecnologies procedents d’empreses, d’universitats, xarxes OTRI, centres tecnològics i altres organitzacions en l’àmbit de la R+D del projecte.

El cost inclou l’obtenció per part dels assistents de l’acreditació del curs en forma de 10 Continuing Education points (CE) crèdits homologats per ATTP – Aliança de Professionals en Transferència Tecnològica.

Metodologia:

Aquest curs pràctic té una durada de 2 dies complets (dinar inclòs) i està basat en una metodologia d’aprenentatge actiu i participatiu, de manera que es presenten casos i s’analitzen a través de debats i jocs de rol.

Formador:

Jeff Skinner (PhD, MBA, RTTP) Jeff Skinner és el director executiu de l’Institut de Deloitte d’Innovació i Emprenedoria a la London Business School (www.innovation.london.edu) i dirigeix una vàries assignatures MBA Entrepreneurship. Ha estat director comercial de la Universitat College de Londres on va concebre la divisió de Transferència de Tecnologia – creant fons de llavors en fase inicial i unitats separades per a gestió de consultoria, investigació en col·laboració i la creació d’empreses. Ha cofundat més de trenta spin-outs de BT i està molt vinculat amb les principals Associacions de Transferència d’Europa, presidient el panell de Reconeixement Professional ATTP.

Objectiu de l’acte

Conèixer els elements de la comercialització de tecnologia.
Comprendre el procés de venda d’una tecnologia a un potencial inversor.
Desenvolupar estratègies per a la generació de negocis.

T’interessa si ets…

1. TECNIOspring fellows (gratuït)
2. Centres TECNIO (225 €)
3. Empreses i altres entitats (450 €)

Places limitades.
Sessió en anglès sense traducció.

PROGRAMA

ORGANITZA: ASTP-PROTON

Comments for this post are closed.