Molt bona acollida dels Workshops 2016

Si una cosa hem pogut constatar durant aquest 2016, ha estat la bona acollida dels WorkShops, liderats pels propis empresaris , al voltant de temes  com ara: “Deslocalitzant de xina, Cap a mercats més pròxims o de costos més baixos?, “Quina és la millor estratègia comercial per abordar els mercats europeus?” o “De distribuïdor a filial. Pas imprescindible per consolidar un mercat?”

Una bona part de l’èxit d’aquestes trobades ha estat precisament que la selecció de temes ha estat impulsada per les empresa que en cada cas han liderat els tallers.

Compartir l’experiència de tots els participants, de sectors i mida diferents, fa que les problemàtiques s’abordin des de perspectives noves  per l’assistent. També permet validar fórmules que s’estan utilitzant o es volen utilitzar en el futur. I aflorar idees que no se sap molt be com implementar.

Estem treballant en la programació del 2017 amb diferents temàtiques que us traslladarem en breu.

Són temes i problemàtiques que us afecten en el dia a dia de la vostre empresa i que us ajudaran a replantejar o re enfocar aspectes que a lo millor  no sabeu ben be com abordar o que us  han de permetre millorar aspectes concrets de l’estratègia i gestió de les vostres empreses.

Us seguirem informant!

 

Comments for this post are closed.