Jornada oportunitats de negoci a Colòmbia

Club Cecot Internacionalització i Unió Empresarial Metal·lúrgica organitzen la jornada Oportunitats de negoci a Colòmbia  que se celebrarà a Sabadell el dijous 21 de setembre. L’objectiu de la jornada és el de facilitar la introducció de les empreses catalanes en aquest mercat i conèixer les oportunitats de negoci en sectors com la construcció, les infraestructures, la maquinària, els equipaments i la petroquímica, entre altres. L’assistència és gratuïta.

Per què Colòmbia?

  • Perquè  entre els països emergents d’Amèrica és el que mostra una sòlida puixança econòmica, tot i la caiguda del preu del petroli i del preu de les matèries primeres.
  • Perquè ofereix oportunitats de negoci en els sectors de construcció, infraestructures, maquinària, equipaments i la petroquímica, entre altres.
  • Perquè és el tercer mercat més gran de Llatinoamèrica, amb bones perspectives de creixement.
  • Perquè des d’agost de 2013 té subscrit un acord comercial amb la UE que elimina barreres aranzelàries i facilita els intercanvis amb el nostre país.
  • Perquè la marca Espanya està ben valorada, i perquè és un pont que enllaça amb el mercat nord-americà gràcies al Tractat de Lliure Comerç amb els EUA i Canadà, que facilita els intercanvis entre aquests països.
  • Perquè un cop arribades a bon port les negociacions amb la guerrilla, i la seva integració en la societat civil, s’obre un període d’estabilitat i creixement de l’economia.

Dia: dijous, 21 de setembre de 2017ASSISTÈNCIA GRATUÏTA!

Hora: de 16.00 a 18.00h

Lloc: CENTRE METAL·LÚRGIC

C. Tres Creus, 66

08202- Sabadell

Més informació al 937457810 o gemma.cano@plametall.cat

Comments for this post are closed.