Missió comercial a Colòmbia i Brasil

  • Dates: Del 3 d’octubre al 7 d’octubre de 2022
  • Inscripcions

Conscients de la importància de trepitjar el terreny i de la rellevància que té en molts països el cara a cara, hem optat aquest 2022 per tornar a programar les missions comercials en format presencial per a les empreses que ho sol·licitin, tot i donar l’opció de fer-les de manera virtual si l’empresa ho demana o si les restriccions de la Covid-19 ho aconsellen.

Colòmbia: Les Institucions Internacionals preveuen un balanç econòmic molt positiu per al país, del qual Espanya és un dels 10 proveïdors més importants.

Tots els informes coincideixen que, després de la pandèmia, Colòmbia presentarà una expansió econòmica elevada, segons l’FMI i l’OCDE, respectivament. Pel que Colòmbia serà una de les economies amb més creixement a Amèrica Llatina, dada avalada pels últims informes del Banc Mundial. I, per tant, presentarà oportunitats de negoci importants per a l’empresari del nostre país.

D’altra banda, el Ministeri d’Hisenda de Colòmbia preveu que per a l’any 2022 el PIB de Colòmbia creixerà un 4,3%; el 2023, un 3,8%; el 2024 un 3,5% i es mantindrà sobre el 3,3% fins a l’any 2030.

Brasil: Tot i els efectes de la pandèmia, el Banc Central del Brasil ha millorat les seves previsions respecte al PIB i ha elevat la previsió de creixement per al 2022 al 4,6%. Amb tot, malgrat la crisi econòmica i sanitària que afecta el Brasil i la resta del món, segueixen detectant-se fonts d’oportunitat, recollides al PASE del Brasil, entre les quals destaquen:

Màquines eina i béns d’equip: els programes d’inversió en infraestructures ofereixen oportunitats, especialment en maquinària d’alt contingut tecnològic, a la demanda dels quals no poden donar resposta els productors nacionals; Sector de l’automoció: Brasil és un dels principals països consumidors i fabricants d’automòbils, cosa que genera oportunitats importants; Sector agrícola: Hi ha oportunitats en maquinària agrícola, sistemes de reg i fertilitzants, sempre que no es trobin disponibles al Brasil;

Per més informació contacteu a: jmcampa@cecot.org.

Comments for this post are closed.