Missió comercial virtual a Canadà | Noves dates

Arran de la impossibilitat temporal de realitzar missions comercials presencials, i aprofitant  les noves eines de comunicació digital que ens permeten continuar fent negocis sense desplaçar-nos, estem organitzant una missió comercial virtual a Canadà, que canvia de dates i serà del 14 al 17 de desembre 2021, amb la realització d’una agenda de contactes B2B i la realització de reunions virtuals d’acord amb el perfil de cada empresa i les seves necessitats en el mercat de Canadà.

La missió pot incloure la realització d’entrevistes amb clients potencials, la selecció de representants, socis locals o distribuïdors, l’estudi de possibles inversions, etc.

Per més informació contacteu a: jmcampa@cecot.org.

INFORMACIÓ PAÍS

Per que Canadà?.

Canadà és la 10a economia més rica del món. És un país obert al comerç exterior i un gran soci dels Estats Units, que rep el 80 % de les seves exportacions. L’FMI preveu que el PIB de Canadà creixi un 2,5 % el 2017 i lideri el creixement del G7. Al setembre de 2017 ha entrat en vigor un tractat de lliure comerç amb la Unió Europea (CETA) que representa l’eliminació d’aranzels per al 98 % dels seus productes. Es preveu que el comerç podria créixer un 20 % entre Canadà i Europa.

Canadà ofereix un bon escenari per establir negocis a les empreses catalanes

Les exportacions catalanes al Canadà han crescut un 4,9% al 2019 i se situen en els 281,1 milions d’euros. Catalunya exporta principalment al Canadà productes químics orgànics (20,9%), maquinària (9,9%) i vins i caves (9,3%).

SERVEIS INCLOSOS EN LA MISSIÓ

  • Webinar informatiu sobre les oportunitats de negoci a Canadà realitzat pels director d’ACCIÓ a Canadà.
  • Avaluació dels requeriments de les empreses.
  • Reunió prèvia amb el director d’ACCIÓ a Canadà per avaluar les possibilitats d’èxit de la participació, i l’evolució dels negocis a destí.
  • Informació sobre mercat de destí, Estudis de mercat disponibles, Estadístiques de comerç exterior personalitzades pels productes de l’empresa i Informacions pràctiques.
  • Agenda de negocis virtual. Les reunions es portaran a terme per videoconferència amb la supervisió del director d’ACCIÓ a Canadà i l’entitat.
  • Assessorament especialitzat i seguiment personalitzat.
  • Valoració de les accions de seguiment un cop realitzada la missió.

Comments for this post are closed.