RECONEIXEMENT A L’EMPRESA MÉS INTERNACIONAL-NIT DE L’EMPRESARI 2016

Presentació de candidatures a Empresa més Internacional

El proper 29 de juliol finalitzarà el termini per presentar la vostra candidatura com Empresa més internacional en el marc de la 22a edició dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial. Aquests guardons volen reconèixer la feina feta per empreses, associacions, personalitats i entitats que han destacat per la seva aportació i dedicació professional al desenvolupament del món empresarial del nostre país.

La categoria Empresa més internacional està promoguda per la Federació Empresarial del Metall-FEM.

El Jurat valorarà les empreses que optin a aquesta categoria atenent a: les xifres d’exportació d’acord amb la relació entre l’exportació i la producció o vendes totals de l’empresa, així com la relació entre l’exportació de l’empresa i la del sector, la importància dins de cada sector, el dinamisme exportador referit a les xifres d’exportació en els últims tres anys naturals o per campanyes de producció, la prospecció i apertura de nous mercats, l’estructura exportadora, la xarxa comercial a l’exterior, la continuïtat en les exportacions, la innovació, la inversió productiva i comercial a l’exterior i qualsevol altre mèrit quantitatius de les exportacions.

[ Full candidatura ] [ Bases de participació ]

El Jurat es reunirà a deliberar el proper dijous, 6 d’octubre i farà públic el seu veredicte el 7 d’octubre d’enguany. Els guardons es lliuraran en el transcurs de la celebració de la 22a Nit de l’Empresari, el proper dijous, 20 d’octubre de 2016, a l’Auditori de Barcelona.

Avantatges per a les empreses participants.

Totes les empreses que presentin la seva candidatura podran disposar d’avantatges exclusius en els diferents serveis que ofereix la Cecot. Consulta’ls aquí  

Us animem a participar-hi! Teniu temps fins el 29 de juliol per presentar candidatura.

Més informació: www.nitdelempresari.com

Comments for this post are closed.