Programa individualitzat anual de prospecció i gestió comercial a Alemanya

Alemanya: Alles Klar!

Si voleu accedir al mercat alemany o voleu incrementar les vostres vendes en aquest mercat, la Cecot i el Club Cecot Internacionalització us ajuden.

Objectiu:


El nostre objectiu és oferir als participants l’assessorament i les eines pràctiques necessàries per a treballar el mercat alemany a fons durant un any. La finalitat és que, al finalitzar el projecte, tots els participants hagin començat a treballar en aquest mercat o bé hagin pogut potenciar o millorar el canal ja existent.

Aquest programa proposa una interessant combinació de seminaris de formació, assessorament individualitzat i execució de les tasques de prospecció comercial internacional que un area manager de Alemanya realitzaria a l’hora d’obrir, desenvolupar o consolidar un mercat. Aquestes tasques de formació, assessorament i prospecció comercial es distribuiran al llarg d’un any per tal d’oferir un programa continuat que pugui oferir resultats a curt o mig termini.

Per què Alemanya?


Motor industrial d’Europa i principal exportador.

  • Situació geogràfica: proximitat i reduïdes despeses de viatge.
  • Aspectes culturals: més propera que altres països llunyans.
  • Situació política i econòmica estable.
  • Mercat únic: no aranzels, duanes, etc.
  • Mètodes de pagament semblants als que tenim a Espanya.
  • Altres: informació més accessible i fiable (financera, mercat, estadístiques, etc.), mateixa franja horària que facilita la comunicació, etc.
  • Resultats a mig termini: moltes empreses que s’inicien en la tasca d’exportació es rendeixen d’hora degut a la lentitud en obtenir resultats de las inversions realitzades. Degut a la proximitat de Alemanya, es poden realitzar viatges més sovint i, per tant, mantenir la continuïtat i constància necessàries per a obtenir resultats.

Quines accions comprèn

Equip de treball:

Per què ITC?

Contacte