Vols vendre productes alimentaris al Regne Unit i a Dinamarca?

Dimarts, 9 d’abril del 2019 – de 10.00 h a 11.30 h – ACCIÓ, passeig de Gràcia, 129, 08008 Barcelona – INSCRIPCIÓ

En aquest taller es donara a conèixer les particularitats del mercat danès i del mercat del Regne Unit en el sector alimentari. Es parlarà de les oportunitats que ofereixen a les empreses catalanes, el funcionament dels canals de distribució, els preus i les tendències actuals dels consumidors d’aquests països.

El mercat de l’alimentació al Regne Unit, valorat en 110.000 milions de lliures, és un dels més innovadors d’Europa on cada any s’incorporen 10.000 nous productes. Té altes taxes de creixement i importació a causa de la necessitat d’una ràpida adaptació als interessos dels consumidors. Amb més de 20 milions de consumidors fidels a dietes saludables, Regne Unit lidera la comercialització de nous productes ètics, saludables i orgànics.

Dinamarca presenta un creixement exponencial en el consum d’aliments ecològics, tenint la quota més alta del món en el consum d’aquests productes. La major part de la demanda es concentra en fruites i verdures, però en els últims anys ha guanyat importància en altres subsectors com les begudes (vins, caves, begudes vegetals…). Es preveu que aquest consum segueixi augmentant els pròxims anys.

Aquest taller està inclòs dins del programa dels International Business Days – Focus Europa d’ACCIÓ, que tindrà lloc del 8 al 12 d’abril a l’Alt Penedès, Garraf i Maresme, Barcelona, Lleida, Manresa, Tarragona i Tortosa. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Comments for this post are closed.