13 de setembre: Sessió Digital: Exposa els teus productes i solucions a l’IoTSWC 2023

La teva és una empresa o una entitat innovadora? Desenvolupes productes i solucions en el camp de l’internet de les coses o del blockchain?

Si la resposta és afirmativa, la teva empresa pot ser seleccionada per participar amb un estand a l‘IOT Solutions World Congress 2023, que se celebrarà del 31 de gener al 2 de febrer del 2023 a Barcelona.

L’lOTSWC reuneix en un mateix lloc les solucions de la Internet de les coses aplicades solucions transversals (connectivitat, optimització de negocis, intel·ligència, clients) a les indústries, (manufactura, salut, energia i utilities, transport connectat, edificis i infraestructura, etc.), la intel·ligència artificial, el Bessó digital, la Computació al núvol/perifèric, la Ciberseguretat, la Realitat Augmentada, les Tecnologies 5G o el Blockchain.

La Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona posen a la teva disposició un espai que acollirà les solucions tecnològiques més innovadores en els àmbits tecnològics descrits anteriorment.

En aquesta sessió es presentarà l’edició 2023 del IoTSWC i es donarà a conèixer les condicions de participació perquè empreses catalanes puguin aconseguir un estand a l’IoT Solutions World Congress 2023. Si ets una de les empreses escollides, tindràs màxima visibilitat a l’espai de l’Ajuntament o la Generalitat de Catalunya, dins de l’loT Solutions World Congress 2023.

ACCIÓ organitza aquesta sessió en el marc de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Comments for this post are closed.