20 de gener – Webinar: Superant Barreres: Operacions Triangulars

Has sentit a parlar de les operacions triangulars, Cross Trade o venda creuada?

En un món cada vegada més globalitzat i interconnectat, aquestes operacions, on intervenen 3 actors i cada un d’ells està ubicat en un país diferent, fa temps que es duen a terme en el comerç internacional per efectuar lliuraments únics. Aquestes operacions tenen una complexitat i uns privilegis que cal considerar, com ara la fiscalitat.

Si tens dubtes relacionats amb aquestes operacions o vols ampliar els teus coneixements en la matèria, no et pots perdre aquesta sessió!

Destacats experts en la matèria ens explicaran com funcionen aquestes operacions, les diferències entre operacions triangulars intracomunitàries, extracomunitàries mixtes i extracomunitàries pures i quines són les obligacions formals de cadascuna: gestió i tributació de l’IVA amb les seves corresponents declaracions o els supòsits d’exempció fiscal i d’inversió del subjecte passiu.

Tant si estàs començant a exportar com si ja exportes regularment, aquesta sessió t’ofereix la informació clau i diversos casos pràctics perquè estiguis millor preparat.

Comments for this post are closed.