22 de juliol – Webinar – Era post-Covid, quina estratègia digital?

  • Data: Dimecres 22 de juliol
  • Hora: de 9:30 h a 11:30 h
  • Inscripcions

Ets una empresa interessada a augmentar les seves vendes internacionals mitjançant el canal on-line?

La digitalització de les empreses s’està constituint com el factor que està modificant més profundament els patrons del comerç internacional, tant per les economies i les empreses com pels consumidors en l’era post-covid.

En aquest nou context, és més important que mai que les empreses adaptin la seva estratègia internacional per arribar als potencials clients o socis, que cada cop estan més connectats, més informats i són més exigents.

Per això, en aquesta sessió en línia coneixeràs el servei International eTrade, creat per ACCIÓ i l’Escola d’Organització Industrial (EOI), una iniciativa que et proporcionarà 60 hores de mentoria i capacitació especialitzada per augmentar les teves vendes internacionals a través del comerç electrònic.

PONENT: Silvia Leal, una de les màximes expertes mundials en transformació digital, tendències de futur i tecnologia, ens explicarà les claus per entendre el futur i construir el present postcovid, i els nous models de negoci que sorgiran d’aquesta situació.

A més, descobriràs l’experiència d’experts que han tirat endavant projectes empresarials per arribar a clients internacionals a través de canals on-line.

Comments for this post are closed.