5 de juny – Webinar: Viatges de negoci en el context de la Covid-19. Poden viatjar les empreses?

La crisi sanitària de la Covid-19 està provocant greus conseqüències que van més enllà de la salut de les persones i que afecten la supervivència de les empreses i del conjunt del teixit productiu de la nostra economia. Els viatges de negoci, una de les palanques tradicionals per al creixement i desenvolupament econòmic, s’han vist paralitzats en la seva pràctica totalitat durant la pandèmia, tant en l’àmbit nacional com internacional.

No obstant això, el descens significatiu de la tensió sanitària ha permès a les autoritats començar a planificar el gradual aixecament de les restriccions i també dels viatges. Malgrat això, la confusió, complexitat o dispersió de la informació relativa a la possibilitat de viatjar per part de les empreses i professionals, constitueix un obstacle perquè aquests puguin prendre decisions per a tornar a viatjar per motius de negoci.

L’objectiu del webinar, organitzat per Foment del Treball i GEBTA, és facilitar informació sobre com poden viatjar les empreses, quines són les limitacions i restriccions, a quines destinacions i en quines condicions i si és segur per al viatger.

Programa

9:15 h Presentació

  • César Sánchez, director de l’Oficina de Prevenció i Riscos Laborals de Foment del Treball
  • Marcel Forns, director general de Gebta


9:25 h Escenari actual i limitacions en la mobilitat de les empreses

  • Alícia Estrada, directora de Màrqueting i Comunicació a Gebta


9:45 h Experiència del viatger en el context de la pandèmia

  • Ponent pendent de confirmació


10:05 h Reflexions  per a la reactivació dels  viatges amb garanties

  • Marcel Forns, director General de Gebta


10:20 h Preguntes dels assistents

10:35 h Cloenda

Comments for this post are closed.