5 d’octubre – Webinar – Oportunitats de cooperació tecnològica internacional: Nuclis Internacionals

Vols impulsar els teus projectes d’R+D a escala internacional?

Participa en aquesta sessió virtual i coneix les oportunitats de finançament d’ACCIÓ per participar en projectes d’R+D internacionals i incorporar talent especialitzat. També t’informarem sobre com podem ajudar-te en la cerca de socis tecnològics internacionals.

Els Nuclis d’R+D empresarials internacionals van destinats a incentivar la realització d’activitats d’R+D dutes a terme a Catalunya i a facilitar la cooperació tecnològica internacional amb entitats estrangeres. Aquests ajuts s’atorguen en format subvenció i et permetran desenvolupar durant dos anys i mig el teu projecte amb un pressupost mínim de 150.000 euros per la part catalana. En aquest cas, els països participants en l’actual convocatòria oberta, són Alemanya, França, Corea del Sud, Israel i la regió del Quebec al Canadà.
Hi podran optar els projectes col·laboratius entre empreses catalanes i entitats internacionals emmarcats en qualsevol dels sectors de la RIS3CAT.

ACCIÓ ofereix un servei de cerca de socis tecnològics per poder tirar endavant projectes d’innovació d’àmbit internacional. Amb aquest objectiu es poden utilitzar, de forma paral·lela i complementària, dos sistemes: la xarxa d’oficines d’ACCIÓ a l’exterior, i l’Enterprise Europe Network, de la que ACCIÓ en forma part. Durant la sessió presentarem quines activitats d’innovació i quin coneixement dels ecosistemes d’innovació tenen les oficines exteriors d’ACCIÓ, així com els serveis que ofereixen tant les oficines com la xarxa EEN.

Comments for this post are closed.