ACCIÓ: Arriben els ajuts per fer les coses diferents

Digitalització, sostenibilitat, responsabilitat, proximitat… Conceptes dels quals tots en parlàvem, els treballàvem, sabíem que eren importants, i que la pandèmia de la covid-19 ha fet imprescindibles. El que es feia ahir potser ja no serveix, el món és per als qui s’adapten i s’atreveixen a fer coses noves, diferents.

ACCIÓ fa molts anys que és el lloc on trobar el suport per fer créixer els teus projectes i aquest octubre obrim noves línies d’ajuts per seguir ajudant-te com ho hem fet fins ara, però també diferent a com ho hem fet sempre.

  • INNOTEC

És l’hora de les noves idees, dels nous desenvolupaments i productes. Aquell projecte que tenies al cap pot rebre l’impuls de l’INNOTEC: entre 50.000 € i 200.000 € per a projectes d’R+D col·laboratius entre empreses i agents acreditats TECNIO.
Consulta tots els detalls!

  • NUCLIS d’R+D Internacionals

La bona tecnologia és garantia d’èxit. Però desenvolupar-la en grans projectes d’alt risc no és senzill. Els Nuclis d’R+D son l’empenta a les grans idees innovadores: fins a 150.000 € a fons perdut per a projectes amb socis internacionals d’Alemanya, França, Israel, Corea del Sud i el Quebec, alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible. T’ajudem a cercar els socis al món per tirar endavant el teu gran projecte!
Més informació.

  • STARTUP CAPITAL

Ets una startup amb potencial tecnològic i menys de 18 mesos de vida? L’ajut Startup Capital t’ofereix fins a 75.000 € per impulsar el teu projecte. Podràs finançar despeses associades a l’execució del pla de negoci i rebre l’assessorament d’un mentor acreditat per ACCIÓ. No el deixis escapar! Coneix tots els detalls d’aquest ajut a la sessió virtual del proper dilluns 26 d’octubre.
Inscriu-t’hi ara!

La convocatòria d’aquests tres ajuts s’obrirà aquest mes d’octubre. Però el suport d’ACCIÓ va molt més enllà. Si ets una empresa, sempre tens ACCIÓ al teu costat. Consulta’ns per seguir construint junts, avui, l’empresa de demà.

Comments for this post are closed.