Curs gratuït de l’ICEX “ La internacionalització de l’empresa”

En el món globalitzat en el qual vivim, les empreses requereixen de professionals formats en l’àmbit de la internacionalització. Les sèries històriques ho demostren: quant major és el nivell d’obertura d’una economia i l’activitat internacional del seu teixit empresarial, més gran és la seva  prosperitat i creixement econòmic.

Són molts i variats els factors que influeixen a l’hora de definir una estratègia d’internacionalització adequada. Quines oportunitats es presenten en els mercats internacionals? Quina és la millor estratègia que ha de seguir una empresa a l’hora d’escometre un determinat mercat? Quins reptes organitzatius es plantegen en el si de les organitzacions? Quins són els riscos polítics i reguladors associats a les operacions internacionals? Amb quins suports institucionals poden comptar les empreses? Quines característiques tenen les multinacionals del segle XXI?

Amb aquest curs, realitzat conjuntament per ICEX, no sols es posa  a la disposició dels alumnes amplis coneixements en la matèria, si no que els situen, mitjançant casos basats en empreses internacionalitzades, davant projectes reals que estimularan la seva reflexió, anàlisi i participació.

Dirigents empresarials, professionals de pimes i empreses familiars, així com graduats universitaris podran formar-se amb aquests cursos en l’àmbit de la internacionalització empresarial.

Agenda / Estructura del Curs:

  • Els mercats i els segments globals
  • Tipus d’estratègies internacionals
  • La manera d’entrada en mercats internacionals
  • L’organització de l’empresa multinacional
  • Riscos polítics i reguladors
  • Les pimes i les empreses familiars davant la internacionalització
  • L’empresa multinacional del segle XXI

Més informació i inscripcions

Comments for this post are closed.