Jornada: Cansats de trucar a potencials distribuïdors estrangers que no responen?

dimecres, 17 de juliol de 2019
de 10:30-12:30 h
Cecot, carrer Sant Pau, 6 Terrassa
Inscripció

Sessió pràctica per evitar els errors més comuns.

En una sessió eminentment pràctica, compartirem els criteris per enfocar el producte o servei amb més potencial exportador, veurem com escollir els països de manera eficient, evitant seleccions poc afortunades, analitzarem els millors models d’entrada als mercats, dissenyarem l’organització interna òptima de la vostra empresa per exportar de manera eficient.

Quan les quatre decisions claus no estan ben documentades i alineades, calen molts sobre-esforços per exportar i, a més, s’obtenen pocs resultats tangibles.

La jornada és útil tant per empreses que volen fer els primers passos en la internacionalització i que no saben per on començar, com per empreses que ja fa temps que venen a l’estranger amb departaments interns d’exportació que volen accelerar la internacionalització sense augmentar els costos fixes.

Compartirem la nostra metodologia i a través de PLAMETALL, podràs accedir als ajuts dels Cupons d’internacionalització d’ ACCIÓ, (80% del cost l’acció,si exportes menys del 15% de la facturació).

El mètode et sorprendrà per efectiu i pràctic. Si vols una perspectiva diferent d’un procés d’internacionalització, vine i comprova-ho.


Programa

10:30h Benvinguda
Josep M. Campanera, Director Promoció Plametall.

10:40h Cansats de trucar a distribuïdors potencials estrangers que no responen?
Albert Campí. Cofounder & CEO BB-Int.

12:00h Presentació del programa de Cupons a la internacionalització 2019.
Josep M. Campanera

12:10h Col·loqui

12:30h Cloenda de l’acte

Les places són limitades a la capacitat de la sala i s’assignaran per ordre d’inscripció.

L’Entitat Organitzadora es reserva el dret d’anul·lar aquesta acció o modificar les condicions esmentades a la circular informativa.

Inscripció a la jornada

Comments for this post are closed.