Jornada: Oportunitats de negoci a Jordània i Líban.

19 de juny de 2019 – 9:45 a 13:00h – Direcció Territorial de Comerç- ICEX – Via Augusta 197-199, Barcelona

ICEX en col·laboració amb les Oficines Econòmiques i Comercials de les Ambaixades d’Espanya a Jordània i Líban presentaran a les empreses espanyoles la situació actual d’aquests països i les oportunitats de negoci que ofereixen i la Cambra de Comerç de Terrassa presentarà la missió comercial que realitzarà del 10-16 de novembre de 2019 a ambdós països.

Jordània. La falta de recursos i la poca diversificació industrial obliguen a Jordània a ser una economia oberta, tant pel consum com per l’aprovisionament d’equips i inputs intermedis. Els tres sectors bàsics que emprendran grans inversions en els propers anys són els d’energia, aigua i infraestructures. Per una altra banda, s’ofereixen oportunitats pel sector agroalimentari.

Líban. Ofereix un fàcil accés a mercats ben interrelacionats entre sí. També presenta un dels climes de negoci més oberts i liberalitzats de la regió de Pròxim Orient. L’apertura econòmica del país està reforçada per l’absència de restriccions a l’entrada o sortida d’empreses estrangeres, incentivant la lliure competència en el mercat i recolzant el desenvolupament del sector privat. Ofereix interessants oportunitats de negoci sobre tot el sector públic (transports, telecomunicacions, energia, aigua) però, també per materials de construcció i béns de consum.

Trobareu el programa complert al següent enllaç.


Comments for this post are closed.