Jornada- oportunitats de negoci a Costa d’Ivori

Per què Costa d’Ivori?

El creixement econòmic de Costa de Marfil en els últims anys es situa al voltant del 10% i el consum per càpita ha crescut de forma significativa.

Hi ha una classe mitjana amb cert poder adquisitiu que està en desenvolupament. Aquest fet explica l’existència actualment d’un boom  en els sectors de la construcció i de gran consum.

També cal destacar que, com a conseqüència del seu creixement, hi ha una saturació de mercat relativament baixa en tots els sectors.

L’estabilitat política en el país es creixent i existeix una estabilitat econòmica assegurada gràcies a la moneda del país (FCFA), ja que te paritat fixa amb l’ Euro.

Per últim, senyalar que Costa de Marfil es el país referent, el motor i la porta d’entrada a tota la zona África Occidental, que compta amb 340 Milions d’habitants.

10:00h Benvinguda. Sr. Josep M. Campanera. Director Promoció Plametall

10:10h Presentació d’Oportunitats de negoci a Costa d’Ivori. Sr. Dani Vives Santacana.

10:20h Presentació cas pràctic d’empresa catalana introduïda al mercat.

12:00h Accions de promoció en el mercat de Costa d’Ivori: delegat a Costa d’Ivori

12:10h Col·loqui entre els assistents.

12:30h Cloenda de l’acte.

Les places són limitades a la capacitat de la sala i s’assignaran per ordre d’inscripció. L’Entitat Organitzadora es reserva el dret d’anul·lar aquesta acció o modificar les condicions esmentades a la circular informativa.

Dia: dijous, 20 d’octubre

Hora: de 10.00h a 12.30h

Lloc: Cecot, c/. Sant Pau, 6 08221 Terrassa

Més informació al 937457810

INSCRIU-TE

 

Comments for this post are closed.