Jornada: Vols iniciar o augmentar les exportacions de manera estructurada?

Dimarts, 18 de juny – de 10:30 12:30h – Unió Patronal Metal·lúrgica, Via Laietana, 32, 4t (Edifici Foment) Barcelona – INSCRIPCIÓ

Sessió pràctica per evitar els errors més comuns.
Aprofita els Cupons a la internacionalització d’ACCIÓ i contracta el servei amb un ajut del 80%

En aquesta sessió es compartiran criteris per enfocar el producte o servei amb més potencial exportador. També s’analitzarà com fer la selecció de països de manera quantitativa, s’analitzara els models d’entrada al mercat més eficient en cada cas i es revisarà l’organització interna òptima de la vostra empresa per exportar de manera eficient.

La jornada és útil tant per empreses que volen fer els primers passos en la internacionalització i que no saben per on començar, com per empreses que ja fa temps que venen a l’estranger amb departaments interns d’exportació que volen accelerar la internacionalització sense augmentar els costos fixes.

Els assistents coneixeran la metodologia de treball més adequada i a través de CECOT, podran accedir als ajuts dels Cupons d’internacionalització d’ ACCIÓ, (80% del cost l’acció, si exportes menys del 15% de la facturació)


Programa

10:30h Benvinguda a càrrec de Josep M. Campanera, director de Promoció de Plametall.

10:40h Ponència d’Albert Campí, Cofounder & CEO BB-Int

  • Vols iniciar o augmentar les exportacions de manera estructurada?

12:00h Presentació del programa de Cupons a la Internacionalització 2019, de la mà de Josep M. Campanera

12:10h Col·loqui.

12:30h Cloenda de l’acte.

Trobaràs tota la informació en el següent document (obre arxiu pdf)Inscripció a l’acte

Les places són limitades a la capacitat de la sala i s’assignaran per ordre d’inscripció. L’Entitat Organitzadora es reserva el dret d’anul·lar aquesta acció o modificar les condicions esmentades a la circular informativa.

Comments for this post are closed.