Nova edició programa: “Converses amb els nostres delegats”

Arran de l’èxit de la convocatòria anterior, repetim la convocatòria del Programa “Converses amb els nostres delegats”, i us oferim tres converses gratuïtes per videoconferència de 30 minuts amb els nostres delegats a tot el món, per tal de contrastar la informació dels mercats objectius i realitzar els serveis personalitzats que necessiteu.

En un context de pandèmia mundial, que no es preveu que s’acabi a curt termini, els nostres delegats repartits per tot el món es posen a disposició de les empreses per mantenir l’activitat internacional.

Els delegats potencien i flexibilitzen els seus serveis per adaptar-se a les necessitats de les empreses. Tot i la pandèmia les empreses continuen treballant en els mercats internacionals i les empreses necessiten informació directa i poder fer gestions en els seus mercats d’interès.Us oferim la possibilitat de mantenir un màxim de 3 videoconferències gratuïtes, de fins a 30 minuts, amb els experts de la nostra xarxa de delegats distribuïts en els principals mercats del món per resoldre els vostres dubtes o contrastar la seva opinió sobre un mercat determinat.

Més informació

Comments for this post are closed.