Programa ICEX NEXT

Us fem arribar el programa ICEX-Next que ICEX ofereix a les empreses per ajudar-vos en la vostra trajectòria internacional.

Aquest programa ofereix a les PIMES un servei de consultoria per a l’expansió internacional, homologat pel mateix ICEX Next, de fins a 50 hores. Ofereix també la possibilitat de beneficiar-se de fins a 15.000€ pel 50% de les despeses, que es realitzin en un període de 18 mesos, en concepte d’assessorament, prospecció, promoció, desenvolupament de xarxa comercial en l’exterior o contractació de personal per al departament internacional.

D’entre els beneficis del programa, cal destacar la possibilitat de rebre assessorament personalitzat en matèria d’actualitat com el Brexit i estratègia internacional, a més de formar part del Club Next, una xarxa amb més de 7.000 empreses participants en edicions anteriors de ICEX Next.

El programa es divideix en 4 convocatòries en les quals podeu sol·licitar aquest servei:

• 1 al 31 de juliol de 2020
• 1 al 30 de setembre de 2020
• 1 al 31 d’octubre de 2020
• 15 de novembre al 15 de desembre de 2020

Per a les empreses que vulguin participar en el bloc específic del Brexit i hagin format part anteriorment de ICEX Next, podran tornar a participar si la seva presència al Regne Unit és superior a 300.000€ de facturació o suposi el 30% de la seva exportació total.

Si desitges apuntar-te o obtenir més informació sobre aquest programa, pots consultar tots els detalls en el següent enllaç.

Comments for this post are closed.