Seminari: Participació Público Privada a Turquia, normativa i oportunitats.

Dimecres, 4 de desembre d’11 a 13 h
Direcció Territorial de Comerç-ICEX a Catalunya. Via Augusta 197-199 Barcelona
Programa i inscripcions
Entrada gratuïta

El creixement econòmic de Turquia ve acompanyat d’un gran desenvolupament d’infraestructures. A l’actualitat el pais travessa certes dificultats de financiació que fan que el Govern aposti per esquemes de Participació Público Privada (PPP) per continuar els seus ambiciosos plans de desenvolupament.

Aquest model es va començar a utilitzar al 1986, des d’aleshores acumula 242 projectes de PPP amb un valor estimat de 140.000 milions de dòlars. Al 2018 fou el tercer país del món amb major inversió en PPP (7.900 milions de dòlars) darrera de Xina i Índia.

Alguns dels projectes més emblemàtics del pais com el pont Yavuz Sultan Selim (tercer pont del Bòsfor), el pont Osman Gazi sobre l’abadia d’Izmit, el túnel Eurasia sota el Bòsfor i el nou aeroport d’Estambul, que espera convertir-se en el major aeroport del món, han estat realitzats mitjançant un model PPP.

Durant la sessió es contactarà per videoconferència amb l’Oficina Econòmica i Comercial d’Ankara per conèixer de primera mà la cojuntura econòmica, els sectors d’interès i consells per invertir.

Comments for this post are closed.