Fent Balanç d’un 2016 ple d’activitat Internacional

Han estat 11 missions empresarials les que aquest 2016 ha desplegat Cecot juntament  amb  Pla Metall i més de 15 països els visitats per les empreses que han integrat cada una d’ aquestes delegacions empresarials.

En total han estat 91 empreses, de Cecot i de les entitats que conformen el Pla metall  les que han gaudit de l’organització d’ aquestes Missions i de l’ Ajut d’ACCIO.

Només cal fer una ullada al quadre de les missions 2016 per veure com les accions han combinat destinacions tradicionals amb noves apostes com ho són els mercats africans, de Ghana i Nigèria.

Aquestes dues destinacions han estat valorades pels participants molt positivament. De fet són dos països força estructurats i amb un potencial econòmic molt interessant. Es important que des d’aquí anem prenem consciència de la distinció entre les diferents àrees d’aquest gran continent i sapiguem diferenciar el gra de la palla, no posant, com a vegades fem, tots els països africans al  mateix sac.

La bona experiència en aquests nous mercats fa que tornem a repetir de cara a l’ any vinent amb incursions també a Senegal.

Continuem la nostra aposta per l’ Iran, un mercat que ens ha donat oportunitats molt significatives per les nostres empreses,  atesa la difícil relació amb EEUU i els seus socis comercials. I no cal dir que seguim també molt d’a prop els mercats d’ EEUU i Canadà, Japó, Mèxic i Colòmbia, destinacions totes aquestes que estan donant uns resultats molt positius a les nostre empreses.

Ja estem preparant el nou programa de Missions del 2017 que us donarem a conèixer en breu. Seleccionant les destinacions que més oportunitats creiem poden tenir pel conjunt de  les vostres  empreses.

Us desitgem un 2017 ple d’èxits en la vostra activitat  internaciona!!!Comments for this post are closed.