ACCIÓ i l’ICAB impulsen la internacionalització de les empreses del sector jurídic

Ambdós organismes han signat un acord de col·laboració per intercanviar informació sobre la presència empresarial en mercats exteriors, organitzar jornades de formació per detectar oportunitats de negoci i per participar en missions empresarials i fires arreu del món.

ACCIÓ i el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) han signat un acord de col·laboració per impulsar la internacionalització de les empreses del sector dels serveis jurídics.

El conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero, i la degana de l’ICAB, Maria Eugènia Gay, han signat el document, que preveu la col·laboració entre ambdues entitats en l’intercanvi d’informació sobre la presència empresarial en mercats exteriors –principalment de l’àmbit jurídic-, així com la celebració de jornades de formació per detectar oportunitats de negoci al món i l’organització de missions empresarials i fires.

D’aquesta manera, ACCIÓ posarà a disposició de l’ICAB els seus programes i instruments d’impuls a la internacionalització, així com la seva xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i Inversions, des d’on es dissenyaran plans d’actuació específics per a cada mercat.

Comments for this post are closed.