Cecot veu la internacionalització “clau” per al desenvolupament empresarial (La Vanguardia)

Terrassa (Vallès Occidental), 3 nov. (EFE).- La patronal Cecot aposta per la internacionalització de les empreses com a factor “clau” per al seu desenvolupament i, en aquest sentit, l’entitat ha presentat el programa I-PIME d’ajuda als negocis en aquesta tasca.

Així ho ha explicat la patronal en un comunicat enviat avui després de la jornada de debat organitzada ahir a la seu de Cecot a Terrassa, en la que van participar l’assessora de comerç exterior de l’entitat, Asun Cirera, i petites i mitjanes empreses, entre d’altres.

“Per garantir l’èxit d’un projecte d’internacionalització cal treballar les condicions de partida de l’empresa perquè pugui afrontar favorablement el projecte”, va explicar Cirera en la seva intervenció. La jornada, a la qual van assistir representants de les empreses Polinter Plàstics Profiles, FLUIDRA i IMC Toys, pretenia, a més, reflexionar sobre el paper que ha de tenir la petita i mitjana empresa en els pròxims 5 anys.

Sobre el programa I-PIME, Cecot vol així “ajudar” l’empresa a fer el plantejament inicial que requereix un procés d’internacionalització, i el projecte contempla quatre tallers i tres sessions d’assessorament personalitzat.

Informació publicada a La Vanguardia el 03/11/2015

–Aquesta informació també s’ha publicat als diaris:

ABC, 3 de novembre de 2015
El Economista, 3 de novembre de 2015
La Información, 3 de novembre de 2015
Europa Press, 3 de novembre de 2015

Comments for this post are closed.