Empresa més internacional- Reconeixements Cecot al progrés empresarial 2017

L’empresa Concom  ha rebut el reconeixement Cecot al progrés empresarial 2017 com l’empresa més internacional.

CONCOM va ser creada l’any 1996 per donar servei d’enginyeria i instal·lació a infraestructures de grans projectes de telecomunicacions.

L’any 2001 Concom va obrir el ventall de serveis, incorporant enginyers d’altres especialitats (elèctrics i mecànics…) per donar un servei general d’infraestructura en instal·lacions integrals en edificis: electricitat, climatització, seguretat, comunicacions, etc.

L’any 2006, la companyia va crear una divisió d’energies renovables, centrant-se en energia solar. El primer any va construir els primers parcs a Espanya i posteriorment a Europa, Àsia i Sud-Amèrica. L’exportació de serveis en projectes d’energia solar renovable, s’ha ampliat el darrer any en projectes en el camp de la biomassa i biogàs.

Concom ha aconseguit una molt bona acceptació i un excel·lent reconeixement a l’exterior, posicionant-se com una empresa experta i referent en desenvolupament de projectes solars a nivell internacional. La seva professionalitat i seriositat és reconeguda per importants fons d’inversió i multinacionals del sector amb qui manté estretes col·laboracions, aconseguint acords que provocaran una forta expansió de l’empresa. si Si tenim en compte la dimensió de l’empresa, Concom està en una lliga que no li pertocaria. Tanmateix es manté forta en el sector i es va fent un forat cada vegada més gran en el sector dels grans projectes solars internacionals.

La companyia té molt clar, des de l’inici de l’activitat internacional ja fa mes de 6 anys, que el seu futur està en els mercats exteriors. S’estima que en tres anys el percentatge d’exportació serà el 90% de la facturació total del grup.

Comments for this post are closed.