Formació: Com utilitzar els Incoterms en l’operativa de comerç internacional

7 de juny de 2016 – Aquesta és una formació molt especialitzada en la que es relaciona l’explicació dels Incoterms amb les problemàtiques reals de les empreses. L’ enfocament és global i es tenen en compte totes les circumstàncies que afecten a la utilització dels Incoterms.

DURADA TOTAL:

4 hores

OBJECTIUS:

  • Profunditzar en la utilització dels Incoterms.
  • Conèixer la relació dels Incoterms amb la resta de contractes implicats en una operació de comerç internacional.
  • Analitzar quin Incoterm és l’adequat en funció de quina és l’operativa logística i contractual de l’empresa i també de la repercussió des d’un punt de vista fiscal.

CONTINGUTS:

1. Conceptes previs a la pràctica dels Incoterms
2. L’elecció de l’Incoterm en funció de:

  • El lloc de lliurament
  • El transport
  • La transmissió del risc
  • Els documents

3. Els Incoterms i la seva  relació amb el contracte de compravenda i de transport.
4. Aspectes pràctics i recomanacions
5. Casuística

METODOLOGIA:

Es parteix d’ una explicació teòrica y especialitzada per continuar amb casos pràctics que plategen els propis assistents i/o derivats de l’ experiència del propi ponent.

ADREÇAT A:

Personal de departaments d’exportació o importació de l’empresa amb   experiència en la gestió d’operacions de comerç internacional o aquells professionals que volen reciclar-se en aquest camp.

PROFESSORA:

Asun Cirera . Advocada, diplomada en Comerç Exterior, assessora de Comerç Exterior de Cecot

Llicenciada en Dret i advocada en exercici amb despatx propi Terrassa. Especialitzada en contractació mercantil, contractació internacional i dret duaner. Diplomada en Comerç Exterior. Compta amb una àmplia experiència en l’assessorament i formació en comerç exterior i contractació internacional. Ha estat des el 1991 assessora de comerç Exterior de la Patronal catalana Cecot. Ha estat professora col·laboradora de la Fundació Politècnica de Catalunya i de l’ escola d’ Empresarials de la UAB i ha impartit cursos i seminaris en diverses patronals i cambres de comerç de Catalunya.

PROPOSTA DE CALENDARI I HORARI:

7  de Juny 2016

BENEFICIS DE LA FORMACIÓ:

És una formació enfocada als problemes reals amb els que s’ enfronta l’ empresa exportadora o importadora en les seves operacions de compravenda.

L’experiència professional de la formadora permet saber els punts crítics als que cal prestar especial atenció.

Seminari d’ interès per a totes les persones de l’ empresa que han de gestionar operacions de comerç internacional a l’ empresa i necessiten un enfocament i una solució pràctica als seus dubtes.

A més de formar procurem donar resposta a les concretes necessitats d’ assessoraments de problemes reals que planteja l’ empresa durant la sessió.

Formació indispensable per a les persones que gestionen operacions de comerç internacional i per totes aquelles que ho estan relacionades d’ una o altre forma.
 

Comments for this post are closed.