Formació: Gestió avançada de les operacions de comerç internacional

18 i 25 de febrer de 2016 – A partir d’ un coneixement i experiència prèvia en la gestió d’ operacions de comerç internacional, es profunditza en aquells aspectes que presenten una especial dificultat o que generin majors incidències en el dia a dia de l’ empresa.

DURADA TOTAL:

8 hores

OBJECTIUS:

 • Seminari d’ interès per a totes les persones de l’ empresa que han de gestionar operacions de comerç internacional a l’empresa i necessiten un enfocament i una solució pràctica als seus dubtes.
 • A mes de formar s’ ajudar les persones en la seva tasca de gestió.
 • Permet veure quines coses s’ estan fent be, quines s’ han de canviar o quines s’ haurien de millorar per millorar la seguretat jurídica de les transaccions internacionals des de tots els punts de vista.

CONTINGUTS:

 1. Fiscalitat de les operacions de comerç internacional
  • Comerç amb tercers països
  • Comerç intracomunitari
 2. Aspectes de gestió duanera
 3. Aspectes relacionats amb la bona gestió i utilització dels documents en comerç internacional
 4. Aspectes contractuals para guanyar seguretat jurídica i reduir els costos de les nostres transaccions.

ADREÇAT A:

Personal del departament d’ exportació o importació amb experiència en la gestió d’ operacions de comerç internacional.

PROFESSORA:

Asun Cirera. Advocada. Diplomada en Comerç exterior Assessora de comerç exterior de CECOT.

Llicenciada en Dret i advocada en exercici amb despatx propi Terrassa. Especialitzada en contractació mercantil, contractació internacional i dret duaner. Diplomada en Comerç Exterior. Compta amb una àmplia experiència en l’assessorament i formació en comerç exterior i contractació internacional. Ha estat des el 1991 assessora de comerç Exterior de la Patronal catalana Cecot. Ha estat professora col·laboradora de la Fundació Politècnica de Catalunya i de l’ escola d’ Empresarials de la UAB i ha impartit cursos i seminaris en diverses patronals i cambres de comerç de Catalunya.

CALENDARI:

18 i 25 de febrer 2016

BENEFICIS DE LA FORMACIÓ:

Es tracta d’ una formació molt especialitzada i pràctica amb la que es pretén donar resposta a la concreta problemàtica de gestió d’ operacions de les empreses en el seu dia a dia. Orientada a persones que estan desenvolupant tasques de gestió en departaments d’ export o import i que volen aclarir i resoldre qüestions amb la màxima seguretat i eficàcia.

Comments for this post are closed.