L’exportació de serveis: Aspectes legals, fiscals i administratius

15 de novembre de 2016 – Aspectes legals, fiscals i administratius de la prestació de serveis a l’exterior.

Aquest seminari ofereix una visió global dels aspectes a tenir en compte quan anem a prestar un servei a l’ exterior o a una empresa o entitat de l’ exterior i respondre a unes preguntes bàsiques que haurien de ser resoltes abans d’ oferir un serveis a l’ exterior.

DURADA TOTAL:

4 hores

OBJECTIUS:

  • La prestació de serveis a l’exterior o per a empreses estrangeres és una realitat creixent. A diferència del comerç de mercaderies que respon generalment a l’ esquema clàssic d’ exportació o importació, la prestació de serveis pot revestir diverses modalitats, des dels serveis transfronterers amb desplaçament de personal fins aquells serveis que es presten des d’ origen. Segons la modalitat els requisits i exigències són diferents.
  • Aquest seminari ofereix una visió global dels aspectes a tenir en compte quan anem a prestar un servei a l’ exterior o a una empresa o entitat de l’ exterior i respondre a unes preguntes bàsiques que haurien de ser resoltes abans d’ oferir un serveis a l’ exterior.

CONTINGUTS:

  1. Puc prestar lliurament el servei o existeix alguna norma administrativa o governativa d’ obligat compliment?
  2. Com tributa la prestació del servei?
  3. Quins requisits i tràmits hem de complir si hem de desplaçar personal?
  4. Quins requisits i tràmits hem de complir si hem  d’ enviar material?
  5. Quins riscos correm i de quines garanties jurídiques disposo?

METODOLOGIA:

Explicacions teòriques combinades amb exercicis pràctics

ADREÇAT A:

Persones implicades en els processos d’ internacionalització de serveis. Empreses i professionals que presten serveis a empreses de l’exterior.

CALENDARI:

15 de Novembre

PROFESSORA:

Asun Cirera . Advocada. Diplomada en Comerç exterior Assessora de comerç exterior de CECOT.

Llicenciada en dret i advocada en exercici. Especialitzada en contractació internacional i dret duaner. Diplomada en comerç exterior. Compte amb una amplia experiència en l’ assessorament i formació en comerç exterior i contractació internacional. Ha estat professora de la Fundació Politècnica de Catalunya i ha participat en cursos i seminaris en diverses patronals i Cambres de Comerç. Es assessora de comerç exterior a la patronal Cecot.

 

 

Comments for this post are closed.