10-12 maig: IOT Solutions Congress i Congrés de Ciberseguretat

El IOT Solutions World Congress (IOTSWC), organitzat per Fira de Barcelona i el Consorci Industrial d’Internet (IIC), se celebrarà del 10 al 12 de maig de 2022 en la seu de la Gran Via.

Amb un fort posicionament internacional de més del 70% dels seus expositors i visitants procedents de fora d’Espanya, el pròxim esdeveniment de IOTSWC reunirà als principals actors globals involucrats en la transformació digital de les empreses i promourà l’intercanvi d’idees, experiències i històries d’èxit sobre els beneficis per a l’usuari final de l’aplicació de tecnologies basades en IoT, 5G, Intel·ligència Artificial (IA), Computació Quàntica, robòtica i Bessons Digitals (DT), entre altres.

El Congrés de Ciberseguretat de Barcelona (Integrated Systems Europe) un esdeveniment anual coorganitzat amb la Generalitat de Catalunya, també se celebrarà en les mateixes dates que el IOTSWC. L’esdeveniment reuneix els principals agents i experts en ciberseguretat i té com a objectiu analitzar els desafiaments actuals en aquest camp, definir patrons per a protegir contra els ciberatacs a nivell sectorial i difondre solucions reals, eines i bones pràctiques per a estendre la cultura de la ciberseguretat en tot tipus d’empreses, independentment de la seva grandària o sector d’activitat.

En la seva tercera edició, aquest congrés se celebrarà en paral·lel al IOTSWC, proporcionant contingut d’alt valor afegit sobre els riscos de ciberseguretat i el seu impacte en els negocis per a empreses, PIME i professionals de totes les àrees de la indústria i la tecnologia. De la mateixa manera, les sessions, que comptaran amb la participació d’experts internacionals, se centraran en tres blocs temàtics principals: Paisatge d’amenaces; Ciberseguretat industrial (IoT i 4.0) i Mobilitat intel·ligent (5G i Smart car).

L’esdeveniment també inclourà una àrea d’exposició per a empreses que proporcionen solucions i serveis de ciberseguretat, així com espais per a xarxes professionals, empreses emergents i la projecció de talent.

Comments for this post are closed.