10 de novembre – Oportunitats i ajuts per a la internacionalització digital del sector moble i hàbitat

Ets una empresa del sector moble i hàbitat que vol aprofitar els canals digitals per internacionalitzar-se? Vols saber més sobre les oportunitats que ofereixen els marketplaces? En aquesta sessió, coorganitzada per ACCIÓ i ICEX, descobriràs les eines i ajuts que ofereixen per a la internacionalització digital.

Els Marketplaces s’han convertit en el model preferit dels consumidors, ja que troben una major varietat de productes, preus més competitius, i facilitats en la cerca de productes reduint el nombre de webs a consultar.

En aquesta sessió, representants de l’ICEX presentaran els seus programes de suport per entrar en els marketplaces B2B més importants dins del sector moble i hàbitat, com ara:

  • Archiproducts: Marketplace dedicat al disseny i l’arquitectura, compta amb els catàlegs de més de 3500 marques internacionals per arribar a un públic qualificat i contactar professionals.
  • Archdaily: Marketplace que cobreix obres d’arquitectura, urbanisme i disseny. MOM: Plataforma digital de la fira Maison&Objet. Material Plataforma per cercar i demanar mostres gratuïtes de materials d’arquitectura, construcció i disseny.
  • Love That Design: plataforma dedicada al disseny d’interiors. Pcon: aplicació per al disseny d’interiors i configuració gràfica de productes.

Seguidament, des d’ACCIÓ presentarem el servei International eTrade per impulsar la internacionalització de les empreses catalanes a través dels canals digitals, amb el suport de la xarxa Enterprise Europe Network (EEN).

Finalment, comptarem amb el testimoni d’una empresa catalana que ja ha participat en algunes d’aquestes plataformes i ens explicarà la seva experiència i com l’han ajudat a exportar més.

Comments for this post are closed.