11 de març – Webinar – Brexit: Tot el que necessites saber sobre el sector agroalimentari

La mitjanit del 31 de desembre de 2020, el Brexit es va fer finalment efectiu després que la Unió Europea i el Regne Unit arribessin a un acord de mínims, in extremis, el 24 de desembre. Amb la finalitat de pal·liar els efectes d’aquesta sortida sobre el comerç, el Regne Unit ha posat en marxa un nou període de transició durant el 2021, marcat per diverses dates clau en què s’aniran aplicant noves mesures reguladores per sectors.

Per aquest motiu, des d’ACCIÓ s’engega 2021 amb un conjunt de sessions sobre el Brexit i tot el que necessites saber per poder anticipar tots els canvis a tenir en compte per cada sector: agroalimentari, químic, farmacèutic, cultural, retail, etc.

En aquesta primera sessió del “tot el que necessites saber”, coneixerem tots els detalls sobre el final de la moratòria de tres mesos al sector agroalimentari, que ha permès a les empreses catalanes seguir exportant al Regne Unit amb certa normalitat fins ara.

Destacats experts en la matèria del govern britànic ens explicaran els requisits necessaris, en els àmbits del regulatori i duanes, per tal que les empreses catalanes puguin seguir exportant els seus productes agroalimentaris al Regne Unit a partir de l’1 d’abril.

Així doncs, és molt important que les empreses que mantenen relacions empresarials amb el Regne Unit coneguin tant aquestes dates clau com les mesures que s’aniran introduint per tal d’estar preparades i poder seguir treballant amb el país anglosaxó.

Comments for this post are closed.