12 de maig – Com protegir la teva marca i els teus productes en la venda en línia internacional

ICEX España Exportació i Inversions organitza un webinar en col·laboració amb Garrigues i Smart Protection sobre com protegir tant la marca com els productes en la venda en línia internacional i lluitar contra el frau potencial que pugui presentar-se.

La venda en línia no fa més que créixer en totes les àrees geogràfiques del món. Cada vegada són més les empreses que decideixen utilitzar aquest canal per a arribar tant als consumidors locals com als internacionals. Clarament és una via que obre múltiples oportunitats a les empreses espanyoles, però el camí no està exempt de riscos. Entre altres, un dels quals més preocupen és l’aparició de còpies, plagis o suplantació de marca en altres mercats; factors que poden danyar la imatge de marca i perjudicar les possibilitats d’èxit de l’empresa en aquest mercats.

Amb aquest webinar pretenem ressaltar la importància de protegir adequadament la marca en la venda en línia internacional, explicar adequadament les normatives aplicables i assenyalar quines accions pràctiques es poden dur a terme per a lluitar efectivament contra aquest risc.

Comments for this post are closed.