12 de maig – Taller Focus Europa: Kazakhstan i Uzbekistan, nou hub de negocis a Euràsia

Kazakhstan i Uzbekistan s’han convertit en els principals països eurasiàtics per fer negocis internacionals.

Connecta’t  aquesta sessió i descobriràs les oportunitats que se’n deriven per a l’empresa catalana.

Kazakhstan s’està consolidant com un dels mercats de major creixement regional i una alternativa interessant per als negocis europeus. En l’actualitat, s’ha convertit com el centre financer internacional més modern de la regió eurasiàtic, amb un gran atractiu per a milers d’empreses de prestigi, i amb un alt nivell adquisitiu del seu mercat que busca molts productes europeus per la seva qualitat.

Per altra banda, Uzbekistan es troba en una ràpida etapa de creixement gràcies a les mesures adoptades pel nou govern, que ha alliberat moltes traves i ha executat una forta política exterior a la cerca d’inversió i productes estrangers.

Aquests dos països, per tant, ofereixen grans oportunitats pels productes i serveis europeus, que gaudeixen de gran popularitat per la seva qualitat i origen. Els principals sectors d’oportunitats al Kazakhstan són l’agroindústria, la salut i els serveis sanitaris, la construcció sostenible i infraestructures i el consum i  retail. Pel que fa a l’Uzbekistan, destaquen l’agroindústria, la maquinària i béns ’equip, la indústria farmacèutica i el tèxtil.

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days – Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 9 al 13 de maig. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Comments for this post are closed.