12 de novembre – Webinar: Superant Barreres: Lean Management per exportar millor

Tens consultes tècniques sobre el teu procés exportador? Vols saber quins aspectes són clau per internacionalitzar-te? Voldries esdevenir més eficient a l’hora d’exportar? Coneixes quines eines i serveis tens al teu abast per exportar o accedir a nous mercats?

En aquesta sessió descobriràs una nova metodologia, el Lean Management, per optimitzar el procés exportador que incorpora tot un ventall d’eines i serveis clau per definir la teva estratègia d’internacionalització i fer créixer el teu negoci al món.

El Lean és un mètode innovador que busca optimitzar els processos de gestió de l’empresa, utilitzant menys recursos, de manera que qualsevol procés esdevingui més eficient.

Durant la sessió, desglossarem el procés exportador en les seves principals parts (la negociació amb clients potencials, el transport, els procediments duaners i reguladors, la fiscalitat, la contractació internacional i els mitjans de pagament) i obtindràs consells pràctics per augmentar la competitivitat empresarial. 

A través d’un cas pràctic aprendràs a utilitzar el Catalonia Trade Portal, una completa plataforma digital gratuïta que permet de manera immediata accedir a informació rellevant sobre el procés exportador. La plataforma et permetrà identificar per exemple:

  • Els principals països importadors del teu producte
  • Els controls i llicències necessaris per exportar o per importar
  • Els aranzels que apliquen al teu tipus de producte per cada país
  • Llistats d’importadors per país per a productes com el teu
  • La documentació que has de tenir en compte per exportar els teus productes

Tant si estàs començant a exportar com si ja exportes regularment, aquest webinar és un punt de referència amb la informació clau i ben estructurada perquè estiguis més ben preparat per exportar. Vine a descobrir-lo a aquesta sessió pràctica i dinàmica.

Comments for this post are closed.