12 d’octubre: Mercat Francés i noves tecnologies: Techmeetings Corporates França: Circular Economy

La regió de París és una regió multiespecialitzada que acull companyies de diverses indústries, incloent-hi TIC, automoció, transport i mobilitat, aeronàutica/espai, finances/assegurances, tecnologia neta/energia, ciències de la vida, indústria alimentària, comerç detallista i luxe. A més, la regió ha atret moltes de les principals empreses tecnològiques del món que han creat activitats d’R+D en els últims anys. El 2018, es va convertir en la destinació d’inversió número 1 del món per a R+D i el 2019 va donar la benvinguda a un total de 415 projectes d’inversió estrangera.

Organitzat per “Choose Paris Region”, els Techmeetings Corporates França es duran a terme durant tot l’any 2021 amb l’objectiu de connectar grans empreses amb startups i pimes.

Participa i reuneix-te amb contactes d’alt nivell en les grans empreses franceses través de videoconferència o telèfon.

Requisits:

  • Disposar de noves tecnologies que ofereixin un avantatge competitiu en el mercat francès
  • Iniciatives d’arrencada prometedores que encara no hagin estat reconegudes, però que disposin de solucions operatives que ja estiguin disponibles
  • Tenir clients existents i capacitat d’ampliar-se a escala internacional

Sectors:

Upcycling, Decarbonation, New plastic economy, Raw Material Management, Sustainable Materials, Waste as a Resource, Product Life Extension, Additive manufacturing, Bio-based material, Biodegradable materials, Biomimicry, Closed-loop recycling, Cradle-to-Cradle, Digitization, Green chemistry / Green engineering, Just-in-time manufacturing, Open loop recycling, Reverse logistics

Si ets una startup o una empresa tecnològica innovadora amb projectes d’expansió internacional, no pots deixar perdre aquesta oportunitat!

Comments for this post are closed.