13 de juliol: Jornada: Cross-border e-commerce: Les claus per vendre online als mercats internacionals

En els últims anys, la digitalització de les empreses s’ha accelerat. Moltes empreses han incorporat els canals online a la seva estratègia de vendes per adaptar-se als nous hàbits de consum. Tot i així, la gestió de les vendes online encara genera molts dubtes. Aquests dubtes s’incrementen quan parlem d’internacionalització, quan parlem de cross-border e-commerce.

En aquesta sessió, organitzada per ACCIÓ, comptarem amb l’expert en cross-border e-commerce Daniel Viniegra, Global Expansion Officer de Go Global Ecommerce. En Daniel ens explicarà els passos per internacionalitzar les nostres vendes online amb èxit i com adaptar el nostre ecommerce a un mercat exterior.

Per finalitzar la sessió, s’obrirà una taula rodona on el Jordi Badia, CEO de Venca, i en David Meire, president de The Camp BCN, ens compartiran la seva experiència posant en pràctica el cross-border e-commerce.

Si el teu model de negoci és B2C i vols incorporar nous mercats a la teva estratègia de venda online, ja sigui a través del teu propi e-commerce o a través de marketplaces, no et perdis aquesta sessió!

Aquesta sessió forma part del servei International eTrade per impulsar la internacionalització de les empreses catalanes a través dels canals digitals.

Comments for this post are closed.