14 de desembre- Sessió Digital: Com fer negocis al Japó

Exportar al Japó és una estratègia present en gran nombre d’empreses espanyoles. Això es deu a l’atractiu de la pròspera economia del país i el seu potencial de creixement. Es tracta d’un mercat molt competitiu, però és un un client fidel, professional, amant de la qualitat i la innovació.

Són 264 les empreses espanyoles que conformen el rànking d’empreses més exportadores al Japó i hi venen regularment des de productes alimentaris (peix, marisc, oli d’oliva, vins, dolços, cafè i molts altres productes, conserves, galetes, etc), passant per moda i roba esportiva fabricada a Espanya, calçat, circuits electrònics,  làmpares i molts altres.

Pel que fa al sector consum, els japonesos són molt exigents però els encanta tot el que provingui d’Europa. La cerca d’un  bon distribuïdor o soci comercial local serà clau perquè la introducció en el “país del sol naixent” sigui tot un èxit.

La Manga Corporation, consultoria de negocis espanyola ubicada al Japó des de 1993 i que ha ajudat a empreses de tots els sectors a establir-se al Japó, ens parlarà d’aquest mercat i de les claus per operar-hi. La Manga compta també amb una secció “ La Manga Foods”  ​que es dedica des de fa dècades a la distribució d’aliments espanyols al Japó.

Comments for this post are closed.