15 de juny – Jornada: FOOD PITCH – Recerca de Proveïdors Espanyols a Corea de Sud 2021

ICEX Espanya Exportació i Inversions i l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a Seül convoquen a totes les empreses espanyoles a participar en la selecció de proveïdors que està realitzant Daehan Flour Mills Co, Ltd

Es tracta d’una empresa coreana molt important dedicada principalment a la indústria de la mòlta de cereals, encara que compta amb un altre tipus de negocis com cadenes de restaurants i cafeteries o fabricació i venda a l’engròs de pinso i alimentació animal. L’empresa distribueix els seus productes al mercat coreà i a l’estranger. Té un gran interès en impulsar noves línies de negoci relacionades amb el sector agroalimentari i desitja rebre ofertes dels productes espanyols especificats més endavant en aquest document.

LEGISLACIÓ A tenir en compte

A l’hora d’exportar productes a Corea de Sud cal tenir en compte l’existència de l’Acord de Lliure Comerç entre la Unió Europea i els seus Estats membres i la República de Corea, que estableix limitacions i regulacions a l’exportació de determinats productes agroalimentaris procedents de Espanya. Per a més informació al respecte es recomana consultar a la pàgina web de Comerç Exterior Ramader (CEXGAN) de el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA).

SECTOR D’ALIMENTACIÓ I BEGUDES A COREA DEL SUD

El mercat coreà presenta grans oportunitats per a les empreses espanyoles  del sector de l’alimentació i les begudes. L’oferta de productes espanyols tradicionals com l’oli, les olives, els embotits, les conserves de peix i el vi s’han incrementat en els últims anys.

L’augment de poder adquisitiu de la societat coreana en les últimes dècades derivat de la gran transformació econòmica experimentada pel país, al costat de la major obertura comercial des de l’any 2011 gràcies a l’acord de lliure comerç signat amb la Unió Europea, fa que Corea de Sud sigui un país a tenir en compte per part de les empreses espanyoles per exportar els seus productes.

Es busquen proveïdors espanyols dels següents productes:

 • Carn vegetal
 • Rebosteria vegana sense gluten
 • Plats típics de la cuina espanyola precuinats (paella, gaspatxo, gambes amb allada, croquetes, truita de patates, etc.)
 • Snacks vegans saludables
 • Sucs, begudes probiòtiques, begudes vegetals
 • Productes basats en proteïna vegetal
 • Productes típics de la gastronomia espanyola:
  – Embotit: xoriço, llonganissa, pernil i llom
  – Olives
  – Conserves de peix

Així mateix, l’empresa vol mantenir contacte amb empreses del sector carni porcí processat que disposin d’una àmplia gamma i varietat de productes.

Comments for this post are closed.