15 de Juny – Webinar: Prioritats i oportunitats del sector de la salut digital al Japó 2021

ICEX Espanya Exportació i Inversions i l’Oficina Econòmica i Comercial a Tòquio organitzen un webinar per presentar a les empreses espanyoles les oportunitats de negoci en salut digital en aquest país.

Malgrat la seva imatge de país capdavanter en innovació tecnològica, Japó ocupa la vint-i-setena posició en el rànquing mundial de competitivitat digital, molt per darrere de països EUA, Singapur o Dinamarca. La pandèmia ha deixat en evidència les mancances en digitalització de país nipó, amb especial rellevància en serveis administratius i sectors essencials, com el sanitari. Per dur a terme la transformació digital del sector, Japó està confrontant diferents barreres, des tecnològiques i reguladores fins culturals.

Donat el baix grau d’implementació de solucions de salut digital, s’obre una finestra d’oportunitat per a les empreses espanyoles del sector interessades en accedir a aquest mercat.

L’objectiu del webinar és ajudar les empreses assistents a conèixer com Japó està abordant el seu procés de digitalització en salut, així com oferir una visió general sobre com abordar el complex ecosistema de salut japonès. A més, NTT Data ens presentarà les seves línies prioritàries d’R + D + I innovació i les possibles vies de col·laboració amb les empreses espanyoles del sector salut digital.

Comments for this post are closed.