15 de juny – Webinar: Taller Focus Europa: Presentació del servei Economia Social Internacional 2021

  • Data: Dimarts 15 de juny
  • Hora: De 12:00h a 13:00h
  • Inscripcions

Ets una empresa d’economia social?

Si tens potencial internacional, necessites un soci a l’exterior o busques clients en altres mercats, connecta’t a aquesta sessió, organitzada per ACCIÓ, i descobriràs el servei Economia Social Internacional.

Amb l’acompanyament de les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions d’ACCIÓ trobaràs la  millor manera d’obrir-te al món. El servei d’acompanyament Economia social internacional (l’antic l’Aracoop internacional) facilita la internacionalització de les cooperatives, fundacions i associacions del tercer sector social, seguint la dinàmica exportadora que ja han adoptat moltes de les empreses del nostre país.

En aquesta sessió de presentació ens centrarem en els serveis especials que ofereix l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Brussel·les per assessorar l’empresa d’economia social per accedir a fons i programes europeus per guanyar competitivitat en l’àmbit internacional.

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days – Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 14 al 18 de juny. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Comments for this post are closed.