15 de març – Webinar: La Xina, el sector del dolç. Oportunitats i tendències de consum 2022

ICEX España Exportació i Inversions, PRODOLÇ i l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya en Cantó organitzen una sessió informativa dirigida a les empreses espanyoles del sector del dolç on s’exposaran les tendències de consum i les oportunitats que s’ofereixen en aquest mercat després de la pandèmia.

Cantó és la regió més dinàmica de la Xina i el seu major mercat de consum, que anticipa les seves tendències. Té dos de les 4 ciutats de primer nivell del país. Així mateix, constitueix un enorme centre de distribució de productes d’alimentació importats i és la seu de grans cadenes de distribució.

En aquest webinar, les empreses espanyoles exportadores de dolços (caramels i xiclets, cacau i xocolata, galetes, pastisseria, brioixeria i torrons i massapans) tindran la possibilitat de conèixer en major profunditat les característiques, reptes i oportunitats que ofereix el mercat xinès dels dolços, així com la seva evolució recent després de l’esclat de la pandèmia, que ha implicat múltiples canvis: importacions, canvis en els hàbits de consum, reptes logístics, etc.

Comments for this post are closed.