16 de desembre – Cluster Day 2022

De Barcelona 92 a la COP 27. Dels primers telèfons mòbils a la intel·ligència artificial. 30 anys és un període de temps prou llarg perquè passin coses inimaginables: innovacions tecnològiques, noves necessitats globals o models de negoci que fa dos dies no existien.

En aquest entorn de canvi constant i d’obligada adaptació, la política de clústers a Catalunya celebra 30 anys impulsant el canvi estratègic, connectant les empreses al món i fomentant el valor compartit i conceptes com la sostenibilitat o el talent.

El proper 16 de desembre no et perdis el Cluster Day 2022, la jornada central de l’ecosistema clúster de Catalunya, que servirà per celebrar aquestes tres dècades acompanyats de referents globals i locals. Una oportunitat per posar en valor la feina feta però, sobretot, les estratègies del demà.

  • Future trends in cluster development’

Christian Ketels, de la Hardvard Business School, analitzarà com seran els clústers i les necessitats empresarials del demà.

  • De la “mà invisible” als “governs il·lustrats

Emilià Duch, un dels impulsors de la política de clústers a Catalunya, posarà en valor aquests 30 anys de canvi estratègic.

  • Canvi tecnològic i valor compartit

Empreses referents com HP, Sensofar, Eurecat, Marinva, Bodegas Torres, Avinent i el clúster Modacc parlaran de canvi estratègic a través dels clústers.

Comments for this post are closed.