16 de desembre – Presentació del programa Kit Digital per a proveïdors de solucions digitals

En aquesta sessió on-line descobriràs el programa Kit Digital que t’ofereix la possibilitat de convertir-te en proveïdor de solucions digitals per a pimes que necessitin desenvolupaments ja disponibles al mercat en àmbits com l’elaboració i gestió de pàgines web, presència a internet, comerç electrònic, gestió de clients, ciberseguretat, gestió de proveïdors i oficina digital.

La primera convocatòria d’aquests ajuts s’adreça a les pimes d’entre 10 i 49 treballadors i està a punt de publicar-se. Es tradueix en un bo de digitalització per comprar aquestes solucions digitals.

Fins al 2023 es llançaran diverses convocatòries d’aquests ajuts i en els pròxims dies es farà una crida als agents digitalitzadors per poder disposar de les ofertes i posar-les a l’abast de les pimes.

Connecta’t a aquesta sessió i sigues el primer a informar-te’n!

El programa Kit Digital s’emmarca dins del Pla de Recuperació, el Pla de Digitalització de pimes 2021-2025 i l’Agenda Espanya Digital 2025, i té per objecte millorar el nivell de digitalització del teixit productiu per tal d’augmentar l’escala de les empreses i la seva productivitat, impulsar la internacionalització i la creació de llocs de treball de qualitat.

Objectiu de l’acte

Donar a conèixer el programa Kit Digital als proveïdors de solucions digitals

Comments for this post are closed.