16 de juny- Conferència: Taller Focus Europa: E-commerce a Europa, principals actors i vies d’entrada

  • Dia: Dimecres 16 de juny
  • Hora: De 09.30 h a 11.00 h
  • Inscripcions

El canal on-line ha experimentat un creixement històric a causa de la pandèmia. I el mercat europeu no s’ha quedat enrere. Les prediccions de creixement de les vendes per e-commerce a Europa han doblat la xifra esperada, arribant a un creixement de les vendes on-line del 16,9%.

En aquesta sessió, els directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ a França, Alemanya i Regne Unit ens descobriran els principals actors i vies d’entrada dels nostres països veïns. A més, ens ajudaran a entendre les característiques específiques de cadascun d’aquests mercats per poder aprofitar les oportunitats que ofereixen.

També coneixerem el cas de Wayfair, un marketplace d’articles de la llar que s’ha convertit en referent al mercat europeu gràcies al seu ràpid creixement. Durant l’últim any, la seva oferta de productes ha augmentat un 30% arribant als 3.000 socis proveïdors per aquest mercat.

Per finalitzar la sessió, s’obrirà una taula rodona on participaran Kave Home i Trasman, dues empreses del sector del moble que compartiran la seva experiència de venta online al mercat europeu.

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days – Focus Europa d’ACCIÓ, que tindran lloc del 14 al 18 de juny. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Si els canals on-line formen part de la teva estratègia internacional i vols començar la teva expansió pels països europeus, no et perdis aquesta sessió!

Comments for this post are closed.