17 de febrer – Webinar: Superant Barreres: IVA internacional i e-commerce

Vens a clients d’un altre país i tens dubtes sobre l’IVA aplicable? Tens un e-commerce i no saps com funciona la nova normativa del juliol del 2021?

Connecta’t a aquesta sessió, organitzada per ACCIÓ, i coneixeràs les regles bàsiques d’aplicació de l’IVA en operacions internacionals i en el comerç electrònic.

A l’hora d’emprendre operacions de comerç exterior, tan físiques com en línia, l’apartat impositiu genera molts dubtes, especialment l’aplicació de l’Impost sobre Valor Afegit (IVA). Tenint en compte que la creixent globalització convida a totes les empreses a obrir-se als mercats exteriors, és fonamental estar preparat per abordar els reptes que planteja la fiscalitat internacional.

Destacats experts en la matèria ens explicaran les regles generals de tributació a efectes de l’IVA, com funciona l’IVA intracomunitari i extracomunitari, i la tributació de vendes a distància, els seus règims especials i les novetats més recents que van entrar en vigor el juliol de 2021. També veuràs un cas pràctic d’aplicació.

Si tens dubtes relacionats amb aquestes qüestions o vols ampliar els teus coneixements en la matèria, no et pots perdre aquesta sessió!

Comments for this post are closed.